True

Om Nueva

NUEVA IT og FINANCE

Nueva tilbyr alt innenfor regnskap og lønn, samt er Norges ledende partner på Odoo, et av verdens raskeste ERP-systemer for store og små bedrifter. 


Vårt hovedfokus er effektivitet for kunder og ansatte. Vi tilbyr derfor sømløse, fullintegrerte og automatiserte løsninger som ved hjelp av AI gir kunder total oversikt og kostnadseffektivet.


Nueva er en totalleverandør og lar ~150+ kunder forholde seg til én partner.    


VÅRE MEDARBEIDERE

Sverre Haugli

Daglig leder og medeier

Medeier og daglig leder. Autorisert regnskapsfører, prosjektleder og systemspesialist.

Kenneth Andreassen

Regnskapskonsulent

Autorisert regnskapsførerkonsulent med bred erfaring innenfor regnskap og lønn, samt alle tilhørende regler.

Lisbet Løvstad

Regnskapskonsulent

Autorisert regnskapsførerkonsulent med bred erfaring innenfor regnskap og lønn, samt alle tilhørende regler.

Fredrik Prestegård

Regnskapskonsulent

Regnskapsførerkonsulent med bred erfaring innenfor regnskap og lønn, samt alle tilhørende regler.

Egle Gause

Regnskapskonsulent

Regnskapsførerkonsulent med bred erfaring innenfor regnskap og lønn, samt alle tilhørende regler.

Magnus Dehli

 Medeier og styremedlem

Investor og gründer med erfaring fra eiendomsbransjen og selskaper som Pareto, TEKplan, m.m.

Hallvar Dehli

 Medeier og styreleder

Investor, gründer og prosjektleder med erfaring innenfor IT og forretningsutvikling.

VÅR HISTORIE


Nov 2018


Nueva IT starter opp med hovedfokus på ERP-løsningen Odoo. Kjennskapen til Odoo som system i Norge er liten, men Nueva får raskt flere spennende kunder på løsningen.

Feb 2019

Nueva Finance

Nueva Finance etableres for å føre interne regnskap i gruppen.

Hjelp oss med regnskapet!

Mai 2019


Behovet for effektive regnskapstjenester utført på nye løsninger er stort. Nueva Finance får flere inngående henvendelser og tar på seg sine første eksterne oppdrag.

Sep 2019

Teamet vokser!

Vår første ansatt utenfra blir med på laget! Med en ny autorisert regnskapsfører på plass server Nueva Finance raskt ~50 kunder.

 

Okt 2019

Noen av de mest fremoverlente selskapene i Norge har fått øynene opp for den fleksible og effektive ERP-løsningen Odoo og Nueva får sine første eksterne kunder på løsningen.

Jan 2020

Odoo-partnere

Nueva samarbeider med Odoos internasjonale partnernettverk og leverer stadig flere spennende prosjekter i Norge.

Det handler om mennesker

Mars 2020


Selv om vi er effektive og automatiserer det vi kan, jobber vi direkte og personlig med alle våre kunder. Det er krevende og usikre tider, og Nueva holder seg oppdatert og kan svare og bistå kundene som har mange spørsmål og nye regler å forholde seg til.

 

Mai 2020

Nueva inngår strategisk samarbeid med Huddly om levering av Odoo. Det blir starten på en gradvis utrulling tilrettelagt Huddlys vekst i månedene og årene som kommer. I forbindelse med Odoo Experience oktober 2021 forteller Dennis van Haalen, Global Head of Support & Customer Relations om deres reise innenfor Odoo og om samarbeidet med Nueva.

Jun 2020

Nueva Finance

Nueva Finance vokser stadig, nærmest utelukkende via word-of-mouth. Gode historier og kundeopplevelser gjør at nærmere 100 selskaper nå har funnet veien til Nueva.

Sep 2020

Odoo-teamet bygges!

Miljøet i Norge er stadig i vekst. Nueva etablerer erfarne team rundt om i verden og knytter til seg prosjektledere og utviklere med opptil 10 års erfaring innenfor Odoo.

Jan 2021


Odoo vokser og Nueva vokser med dem! Odoo er det raskest voksende selskapet i Belgia flere år på rad og tar for alvor kampen opp mot mer etablerte og tungbente løsninger som Microsoft Dynamics og SAP. Ved hjelp av Odoos fleksibilitet, kostnadsnivå og brukervennlighet har Nueva nå tilrettelagt Odoo for over 20 selskaper. På verdensbasis er finnes det nå 7 millioner brukere av Odoo!

Mai 2021

Automatisert regnskap

Nueva Finance teller nå 5 ansatte og leverer automatiserte regnskapstjenester til alle typer selskaper. Vi utvider geografisk og nå kan kunder og ansatte jobbe sammen også i Oslo. Vi representerer nå ~150 selskaper!

 

Juli 2021

Nueva blir Norges første Odoo Gold Partner Dette med samme krav som partnere i store Europeiske markeder.  Med foreløpig lite kjennskap til Odoo i Norge, er vi veldig stolte over å nå denne milepælen!

Nov 2021


Nueva  leverer nå  offisiell integrasjon  mellom  PowerOffice Go  og  Odoo ! Med  sømløs samhandling  mellom de to systemene kan du få det  beste av to verdener ; alt av automatikk og integrasjoner  som PowerOffice Go har med  banker, EHF og myndigheter  samtidig som du kan løse  alle andre behov  bedriften måtte ha innenfor deres  kjernevirksomhet ; bl.a.  lager og logistikk, produksjon, CRM, nettbutikk  og alt det andre du finner i Odoo. Det kan være et godt  alternativ til   Mamut  som nå stenges av Visma.

Jan 2022


Nueva har nå over 200 kunder og har blitt Premium Partner av PowerOffice Go! Dette betyr at du som kunde kan være sikker på at alle våre medarbeidere er eksperter på systemet og vi kan bistå og supportere både egne kunder og andre frittstående sluttkunder som trenger hjelp.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.