True

Er du vår nye Head of IT eller leder for eMarketing?

Nueva opplever enorm vekst innenfor alle virksomhetsområder. For tiden har vi flere spennende og sentrale åpne stillinger innenfor vår IT-satsing som Norges ledende Odoo-partner, leder for det nye eMarketing-konseptet vårt, samt innenfor regnskap og lønn. 

Vi ser etter deg som er nysgjerrig og energisk!

 Head of IT

Vi søker Head of IT for å styre vår satsing på Odoo, et av verdens raskest voksende ERP-systemer. Jobb med  spennende kunder som Huddly og No Isolation.

Odoo ERP

Innenfor Odoo søker vi konsulenter, utviklere og prosjektledere. Løsningen er open-source og bygget på Python, og vi tilbyr full opplæring for alle roller. 

Regnskap

Vi er i sterk vekst og søker nye konsulenter innenfor lønn og regnskap. Ta kontakt om du er energisk og nysgjerrig, samt søker et effektivt, ryddig og godt miljø.

eMarketing

Vi søker en operativ leder som skal være med å forme vår nysatsing innenfor eMarketing.  Man vil kunne ta del i et nystartet selskap med alle muligheter det gir.

woman placing sticky notes on wall

Hos Nueva

I Nueva ser vi etter mange ulike profiler. Om du er ung og kanskje ikke har den lengste erfaringen, men synes Nueva og våre stillinger ser spennende ut, ta gjerne kontakt! Det samme gjelder om du har mange år på baken, og liker konseptet. Det som er viktig for oss er at du er flink til det du driver med, er pliktoppfyllende og ansvarsfull, og mest av alt er nysgjerrig og interessert i å lære og forbedre deg. Vi gir god støtte i form av grundig opplæring, du vil få muligheten til å utfordre deg selv og å prøve deg på nye områder, samt bli en del av et miljø som brenner for utvikling og å sammen bli bedre.


Alle våre stillinger er faste fulltidsstillinger. Du kan jobbe remote og/eller ved flere av våre kontorer. Ta kontakt! Don't speak Norwegian? Apply anyway!

Head of IT


Nueva IT søker Head of IT innenfor vår Odoo ERP-satsing. Odoo er verdens ledende open source ERP-system og er basert på Python. Løsningen har enkeltstående apper for alle forretningsområder som; kjøp og salg, lager, produksjon, CRM, nettbutikk, kassaløsning osv. Disse kan brukes hver for seg eller sømløst integrert med hverandre og eventuelt tredjepartsløsninger. Nueva tilbyr både implementering, integrasjoner og utvikling, og er Norges ledende partner av Odoo. Odoo er et av Europas raskeste voksende selskaper og deres moderne løsning tar hele tiden markedsandeler fra tyngre og dyrere løsninger som SAP og MS Dynamics.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder

Overordnet og helhetlig ansvar for Odoo og nye IT-initiativer
Overordnet ansvar for implementering- og utviklingsprosjekter
Tilpasse og bygge teamet, internt og eksternt, etter organisasjonens behov
Lede et team bestående av 3 prosjektledere og 5 utviklere
Forme løsninger og prosjektretning for kunder
Kontinuerlig søke nye satsingsområder innenfor IT for Nueva
Direkte rapportering til ledergruppen og mulighet for å forme et selskap i utvikling

Kvalifikasjoner

Erfaring med ledelse og prosjektledelse innenfor IT
Forretnings- og prosessforståelse
Flytende norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
Ambisiøs, proaktiv, selvgående, god til å kommunisere, ansvarsfull
Nysgjerrig – opptatt av å prøve, feile og lære

Nice to have

Erfaring med Odoo eller andre ERP-løsninger
Utviklererfaring
Erfaring med Python
Salgserfaring
Applikasjonskonsulenterfaring 


Siden Nueva ble etablert i 2018, har vi opparbeidet oss til å bli Norges ledende partner innenfor Odoo og vi har en rekke interessante og fremoverlente kunder, som for eksempel Huddly og No Isolation. Hos oss kan man også få levert tilgrensende tjenester innenfor regnskap og lønn, enten som full outsourcing eller systemstøtte og rådgivning. Dette gjør at vi kan tilby et unikt totalkonsept innenfor ERP, regnskap og lønn, basert på de beste løsningene i markedet. IT-avdelingen er under kontinuerlig utvikling og det jobbes hele tiden med nye satsingsområder, som for eksempel; Cloud computing, IoT og AI. Nueva-teamet på ~15 personer holder blant annet til på Hønefoss og Gran på Hadeland, og vi har nå også utvidet til Oslo. I tillegg har vi samarbeid med partnere flere steder i verden.

Som et ungt firma i kraftig vekst ser vi etter den som kan være med på å forme både selskapet og egen hverdag i årene som kommer. Stillingen vil være helt sentral i Nueva IT og man vil oppleve store utvilkingsmuligheter i et morderne og ungt selskap. Stillingen vil i oppstarts- og vekstfasen ha operativt ansvar med mål om å bygge en selvgående organisasjon.

Ring oss for en innledende prat eller send oss en mail:

Hallvar Dehli // +47 97066887 // Styreleder
Sverre Haugli // +47 41407666 // Daglig leder

post@nuevait.no

Prosjektleder - Odoo ERP


Nueva IT søker å dekke flere roller innenfor vår Odoo ERP-satsing; prosjektleder, utvikler og funksjonell konsulent. Odoo er verdens ledende open source ERP-system og er basert på Python. Løsningen har enkeltstående apper for alle forretningsområder som; kjøp og salg, lager, produksjon, CRM, nettbutikk, kassaløsning osv. Disse kan brukes hver for seg eller sømløst integrert med hverandre og eventuelt tredjepartsløsninger. Nueva tilbyr både implementering, integrasjoner og utvikling, og er Norges ledende partner av Odoo. Odoo er et av Europas raskeste voksende selskaper og deres moderne løsning tar hele tiden markedsandeler fra tyngre og dyrere løsninger som SAP og MS Dynamics.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder

Ansvar for implementering- og utviklingsprosjekter
Lede dedikerte team med utviklere og funksjonelle konsulenter
Forme løsninger og prosjektretning for kunder
Ressursstyring og ansvar for leveranser i prosjektet
Direkte rapportering til daglig leder

Kvalifikasjoner

Erfaring med prosjektledelse innenfor IT
Forretnings- og prosessforståelse
Flytende norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
Proaktiv, selvgående, god til å kommunisere, opptatt av data, ansvarsfull
Nysgjerrig – opptatt av å prøve, feile og lære

Nice to have

Erfaring med Odoo eller andre ERP-løsninger
Utviklererfaring
Erfaring med Python
Salgserfaring
Applikasjonskonsulenterfaring 


Siden Nueva ble etablert i 2018, har vi opparbeidet oss til å bli Norges ledende partner innenfor Odoo og vi har en rekke interessante og fremoverlente kunder, som for eksempel Huddly og No Isolation. Rollen vil gi deg muligheten til å jobbe med et nytt, moderne og up-and-coming ERP-system. Vi tilbyr full opplæring i systemet for alle roller, gjennom offisielle Odoo-opplæringsprogrammer. Nueva-teamet på ~15 personer holder blant annet til på Hønefoss og Gran på Hadeland, samt at vi nå også har utvidet til Oslo. Som prosjektleder vil du ha ansvar for spennende prosjekter med løsningsfokuserte kunder og lede dyktige konsulenter i et av verdens raskest voksende systemer.

Ring oss for en innledende prat eller send oss en mail:

Hallvar Dehli // +47 97066887 // Styreleder
Sverre Haugli // +47 41407666 // Daglig leder

post@nuevait.no

Funksjonell konsulent - Odoo ERP


Nueva IT søker å dekke flere roller innenfor vår Odoo ERP-satsing; prosjektlederfunksjonell konsulent og utvikler. Odoo er verdens ledende open source ERP-system og er basert på Python. Løsningen har enkeltstående apper for alle forretningsområder som; kjøp og salg, lager, produksjon, CRM, nettbutikk, kassaløsning osv. Disse kan brukes hver for seg eller sømløst integrert med hverandre og eventuelt tredjepartsløsninger. Nueva tilbyr både implementering, integrasjoner og utvikling, og er Norges ledende partner av Odoo. Odoo er et av Europas raskeste voksende selskaper og deres moderne løsning tar hele tiden markedsandeler fra tyngre og dyrere løsninger som SAP og MS Dynamics.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder

Bistå kunden i å analysere prosesser og behov innenfor ulike forretningsområder
Utarbeide GAP-analyser og løsningsforslag som grunnlag for systemimplementering
Etablere effektive løsninger og prosesser ved hjelp av Odoo og standard konfigurasjon 
Bistå kunden med rådgivning, opplæring og tilgrensende konsulentoppgaver innenfor Odoo og prosesser

Kvalifikasjoner

Erfaring med  Odoo eller andre ERP-løsninger
Forretnings- og prosessforståelse
Sterke analytiske evner
Flytende norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
Proaktiv, selvgående, god til å kommunisere, ansvarsfull
Nysgjerrig – opptatt av å prøve, feile og lære

Nice to have

Erfaring som applikasjonskonsulent
Erfaring med prosjektledelse
Utviklererfaring
Erfaring med Python
Salgserfaring 


Siden Nueva ble etablert i 2018, har vi opparbeidet oss til å bli Norges ledende partner innenfor Odoo og vi har en rekke interessante og fremoverlente kunder, som for eksempel Huddly og No Isolation. Rollen vil gi deg muligheten til å jobbe med et nytt, moderne og up-and-coming ERP-system. Vi tilbyr full opplæring i systemet for alle roller, gjennom offisielle Odoo-opplæringsprogrammer. Nueva-teamet på ~15 personer holder blant annet til på Hønefoss og Gran på Hadeland, samt at vi nå også har utvidet til Oslo. Som konsulent vil du bistå kunder med å analysere nåværende prosesser, for så å gjennomføre implementering og oppsett i Odoo som skal effektivisere og forbedre hverdagen for alle involverte.

Ring oss for en innledende prat eller send oss en mail:

Hallvar Dehli // +47 97066887 // Styreleder
Sverre Haugli // +47 41407666 // Daglig leder

post@nuevait.no

Leder for eMarketing


Nueva søker leder for eMarketing, et av våre nye satsingsområder i Nueva. Vårt mål er å kunne tilby en større og større del av tilgrensende tjenester til våre forretningsområder. Fra før leverer vi blant annet komplette regnskapstjenester, samt er Norges ledende partner av Odoo, verdens ledende open source ERP-system. Løsningen har enkeltstående apper for alle forretningsområder som; kjøp og salg, lager, produksjon, CRM, nettbutikk, kassaløsning osv. Spesielt relatert til nettsider, nettbutikker og salg ønsker vi å kunne bistå med mer komplette løsninger, særlig innenfor markedsføring. Vi har stort fokus på data i denne tilnærmingen og vil tilby bistand med datateknisk oppsett og kampanjer hvor målet er resultater basert på tall og fakta. I tillegg knytter vi til oss ekspertise på visuell og språkelig utforming.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder

Lede satsingen i Nueva for eMarketing i et nystartet konsept
Overordnet ansvar for kampanjer, leveranser og prosjekter
Tilpasse og bygge teamet, internt og eksternt, etter organisasjonens behov
Lede og samarbeide med eksterne partnere og kunder
Kontinuerlig søke nye satsingsområder innenfor eMarketing i Nueva
Direkte rapportering til ledergruppen og mulighet for å ta del i et nystartet selskap i utvikling

Kvalifikasjoner

Flink med og opptatt av tall og data
Erfaring med eMarketing og teknisk oppsett og gjennomføring av kampanjer
Resultatorientert
Flytende norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
Ambisiøs, proaktiv, selvgående, god til å kommunisere, ansvarsfull
Nysgjerrig – opptatt av å prøve, feile og lære

Nice to have

Erfaring med design og animasjon, lyd og bilde
Erfaring med markedsføringskampanjer på flere plattformer
God kjenskap til sosiale medier, gamle og nye
Salgserfaring
Prosjektledererfaring


Siden Nueva ble etablert i 2018, har vi opparbeidet oss til å bli Norges ledende partner innenfor Odoo og vi har en rekke interessante og fremoverlente kunder, som for eksempel Huddly og No Isolation. Hos oss kan man også få levert tilgrensende tjenester innenfor regnskap og lønn, enten som full outsourcing eller systemstøtte og rådgivning. Dette gjør at vi kan tilby et unikt totalkonsept innenfor ERP, regnskap og lønn, basert på de beste løsningene i markedet. Nueva skal nå også tilby støtte Nueva-teamet på ~15 personer holder blant annet til på Hønefoss og Gran på Hadeland, og vi har nå også utvidet til Oslo. I tillegg har vi samarbeid med partnere flere steder i verden.

Som et ungt firma ser vi etter den som kan være med på å forme et nystartet konsept, samt egen hverdag i årene som kommer. Denne stillingen vil være helt sentral i Nueva og man vil oppleve store utvilkingsmuligheter i et morderne og ungt selskap i sterk vekst. Stillingen vil i oppstarts- og vekstfasen ha operativt ansvar med mål om å bygge en selvgående organisasjon. Vi har allerede en rekke kunder som ønsker å benytte seg av et slikt totaltilbud, i tillegg til at vår Odoo-plattform legger godt til rette for levering av nettsider, nettbutikker, salgs- og CRM-støtte.

Ring oss for en innledende prat eller send oss en mail:

Hallvar Dehli // +47 97066887 // Styreleder
Sverre Haugli // +47 41407666 // Daglig leder

post@nuevait.no

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.