Appen til PowerOffice go har kommet i ny drakt

Oppdag den utrolige, gratis PowerOffice Go-appen for telefoner

Vi er glade for å presentere den nye, forbedrede PowerOffice Go-appen for telefoner! Dette gratis verktøyet er designet for å gjøre hverdagen enklere for deg som er på farten. Enten du befinner deg på reise, hjemme eller på kontoret, gir appen deg muligheten til å redigere og tilpasse dokumenter raskt og enkelt. Nå kan du også lese kommentarer fra kolleger og skrive dine egne notater direkte i appen.Fordeler med den nye PowerOffice Go mobilapplikasjon:


 


Rask tilgang med + knappen

Den store + knappen gir deg rask tilgang til de mest etterspurte funksjonene som timeføring, fravær, bilag, chat, utlegg og reise.

Grafer og diagrammer

På hovedskjermen får du en oversikt over Kundefordringer og Leverandørgjeld, samt total inntekt og kostnader.

Rask tilgang

Den praktiske toppmenyen gir deg tilgang til viktige funksjoner som Betalinger, Godkjenninger, Ferie- og fraværssøknader og Flode Kristiansen.

Arbeidstid

På hovedskjermen kan du se hvor mange timer du har arbeidet og hvor mange som gjenstår, presentert i et oversiktlig diagram. For å registrere nye arbeidstimer, trykker du bare på + nederst på skjermen, velger tid, og registrerer enten totalt antall timer eller en bestemt periode. Du kan også tilordne disse timene til en spesifikk kunde eller et prosjekt.

Enkel håndtering av fravær

Det er enkelt å legge til ferie, avspasering, sykefravær eller permisjon. Bare klikk på +, velg fravær, og angi type.

Kvitteringer

Med utleggsfunksjonen kan du enkelt ta bilde av en kvittering og være sikker på at den ikke blir borte. Programmet lagrer bildet og fyller ut nødvendige felt (dato, beløp, type, betalingsmåte) basert på informasjonen på kvitteringen for regnskapsføring.

Reiseutgifter

Å sende alle utgifter fra jobbreiser til selskapet er veldig enkelt. For eksempel, hvis du har reist med overnatting og betalt for hotell eller tog, kan du enkelt legge til de tilhørende utgiftene. Når alt er fylt ut og kontrollert, kan du sende informasjonen og få refusjon.


PowerOffice Go-appen er en utrolig praktisk og gratis løsning som gjør det enklere å administrere arbeidstid, utgifter og kommunikasjon på telefonen din. Last ned appen i dag og oppdag hvor enkel og effektiv arbeidshverdagen kan bli med PowerOffice Go.


Kjøp av fjernleverbare tjenester fra utlandet - korrekt avgiftsbehandling
Dette budskapet er spesielt viktig for virksomheter i Norge som ikke er merverdiavgiftspliktige, slik som leger, tannleger osv.