Om Nueva

NUEVA IT og FINANCE

Nueva tilbyr alt innenfor regnskap og lønn, samt er Norges ledende partner på Odoo, et av verdens raskeste ERP-systemer for store og små bedrifter.

Vårt hovedfokus er effektivitet for kunder og ansatte. Vi tilbyr derfor sømløse, fullintegrerte og automatiserte løsninger som ved hjelp av AI gir kunder total oversikt og kostnadseffektivet.

Nueva er en totalleverandør og lar ~150+ kunder forholde seg til én partner.


Odoo ERP  

Regnskap og lønn   

Integrasjoner

Systemstøtte  

Rådgivning

eMarketing 

Våre medarbeidere

Sverre Haugli

Daglig leder og medeier

Medeier og daglig leder. Statsautorisert regnskapsfører, prosjektleder og systemspesialist. Master/Siv.Øk.

Egle Gause

Regnskapskonsulent

Regnskapsførerkonsulent med bred erfaring innenfor regnskap og lønn.


Kenneth Andreassen

Regnskapskonsulent

Statsautorisert regnskapsfører med bred erfaring innenfor regnskap, lønn

og digitale løsninger.


Hallvar Dehli

Medeier og styreleder

Investor, gründer og prosjektleder med erfaring innenfor IT og forretningsutvikling.


Lisbet Løvstad

Regnskapskonsulent

Statsautorisert regnskapsfører med bred erfaring innenfor regnskap og lønn, og høy faglig kompetanse innen skatt og mva.  Master/Siv.Øk fra NHH. 

Synne Hamborg

Regnskapskonsulent

Regnskapsførerkonsulent med bred erfaring innenfor regnskap og lønn.


George Nita

ERP-utvikler og prosjektleder

Utvikler som liker å bygge nye og forbedre eksisterende løsninger, med interesse for moderne teknologi.

Magnus Dehli

Medeier og styremedlem

Investor og gründer med erfaring fra eiendomsbransjen og selskaper som Pareto, TEKplan, m.m.

Linda Mathisen

Regnskapskonsulent

Regnskapsførerkonsulent med bred erfaring innenfor regnskap og lønn.


Inna Melnyk

Regnskapskonsulent

Regnskapsførerkonsulent med bred erfaring innenfor regnskap og lønn.


Nakul Sharma

ERP-konsulent og prosjektleder 

Prosjektleder med bred erfaring innen implementering av IT systemer. Master fra NTNU.

Vår historie

Nov 2018

Nueva IT starter opp med hovedfokus på ERP-løsningen Odoo. Kjennskapen til Odoo som system i Norge er liten, men Nueva får raskt flere spennende kunder på løsningen.

Feb 2019
  Nueva Finance 

Nueva Finance etableres for å føre interne regnskap i gruppen.

Mai 2019

Hjelp oss med regnskapet!

Behovet for effektive regnskapstjenester utført på nye løsninger er stort. Nueva Finance får flere inngående henvendelser og tar på seg sine første eksterne oppdrag.

Sep 2019
Teamet vokser! 

Vår første ansatt utenfra blir med på laget! Med en ny autorisert regnskapsfører på plass server Nueva Finance raskt ~50 kunder.

Okt 2019

Noen av de mest fremoverlente selskapene i Norge har fått øynene opp for den fleksible og effektive ERP-løsningen Odoo og Nueva får sine første eksterne kunder på løsningen.

Jan 2020
Odoo-partnere 

Nueva samarbeider med Odoos internasjonale partnernettverk og leverer stadig flere spennende prosjekter i Norge.

Mars 2020
Det handler om mennesker

Selv om vi er effektive og automatiserer det vi kan, jobber vi direkte og personlig med alle våre kunder. Det er krevende og usikre tider, og Nueva holder seg oppdatert og kan svare og bistå kundene som har mange spørsmål og nye regler å forholde seg til.

Mai 2020

Nueva inngår strategisk samarbeid med Huddly om levering av Odoo. Det blir starten på en gradvis utrulling tilrettelagt Huddlys vekst i månedene og årene som kommer. I forbindelse med Odoo Experience oktober 2021 forteller Dennis van Haalen, Global Head of Support & Customer Relations om deres reise innenfor Odoo og om samarbeidet med Nueva.

Jun 2019
 Nueva Finance

Nueva Finance vokser stadig, nærmest utelukkende via word-of-mouth. Gode historier og kundeopplevelser gjør at nærmere 100 selskaper nå har funnet veien til Nueva.

Sep 2020
Odoo-teamet bygges!

Miljøet i Norge er stadig i vekst. Nueva etablerer erfarne team rundt om i verden og knytter til seg prosjektledere og utviklere med opptil 10 års erfaring innenfor Odoo.

Jan 2021

Odoo vokser og Nueva vokser med dem! Odoo er det raskest voksende selskapet i Belgia flere år på rad og tar for alvor kampen opp mot mer etablerte og tungbente løsninger som Microsoft Dynamics og SAP. Ved hjelp av Odoos fleksibilitet, kostnadsnivå og brukervennlighet har Nueva nå tilrettelagt Odoo for over 20 selskaper. På verdensbasis er finnes det nå 7 millioner brukere av Odoo!

Mai 2021
Automatisert regnskap

Nueva Finance teller nå 5 ansatte og leverer automatiserte regnskapstjenester til alle typer selskaper. Vi utvider geografisk og nå kan kunder og ansatte jobbe sammen også i Oslo. Vi representerer nå ~150 selskaper!

Juli 2021

Nueva blir Norges første Odoo Gold Partner! Dette med samme krav som partnere i store Europeiske markeder. Med foreløpig lite kjennskap til Odoo i Norge, er vi veldig stolte over å nå denne milepælen!

Nov 2021

Nueva leverer nå offisiell integrasjon mellom PowerOffice Go og Odoo ! Med sømløs samhandling mellom de to systemene kan du få det beste av to verdener ; alt av automatikk og integrasjoner som PowerOffice Go har med banker, EHF og myndigheter samtidig som du kan løse alle andre behov bedriften måtte ha innenfor deres kjernevirksomhet ; bl.a. lager og logistikk, produksjon, CRM, nettbutikk og alt det andre du finner i Odoo. Det kan være et godt alternativ til Mamut som nå stenges av Visma.

Jan 2022

Nueva har nå over 200 kunder og har blitt Premium Partner av PowerOffice Go! Dette betyr at du som kunde kan være sikker på at alle våre medarbeidere er eksperter på systemet og vi kan bistå og supportere både egne kunder og andre frittstående sluttkunder som trenger hjelp.