True

Regnskap og lønn

Nueva tilbyr alle tjenester innenfor regnskap og lønn, fra systemoppsett til innrapportering, utført av  erfarne og autoriserte ansatte på markedets beste løsninger. 

Hos oss får du dekket alt innenfor regnskap og lønn. Vi er en trygg og autorisert partner med fokus på digitale løsninger og tett samarbeid.

Alt innenfor
REGNSKAP OG LØNN

Du trenger ikke tenke på systemoppsett eller overgang fra tidligere regnskapsfører. Vi håndterer og tilrettelegger alt på en effektiv og ryddig måte.  

Vi setter opp
SYSTEMLØSNINGER

Vi tilbyr alle typer konsulenttjenester innenfor økonomi og kan bistå deg både på kort og lang sikt med spesialiserte oppgaver. Lei oss gjerne inn.

Alle typer
KONSULENTTJENESTER

Vi tilpasser samarbeidsmodellen etter hvilke behov du har. Hos oss kan du få timepris, stykkpris, fastpris eller en kobinasjon av disse.

Fleksible
SAMARBEIDSMODELLER

Gjennom gode rutiner og systemer kan vi ta oss av alt innenfor purring og inkasso. Dette bedrer likviditeten og vi hjelper deg med å få betalt når du skal.

Vi håndterer
PURRING OG INKASSO

Nueva har utviklet og drifter selv sømløse regnskaps-integrasjoner med Odoo, et fullverdig forretningssystem som kan dekke alle behov for store og små.  

Sømløse
INTEGRASJONER

Offisiell integrasjon: 
PowerOffice Go og Odoo ERP


PowerOffice Go er et moderne regnskapssystem skreddersydd for det norske markedet. Det har alt man ønsker enten man gjør regnskap selv, eller har satt ut hele regnskapet til Nueva. Automatiserte funksjoner som EHF, bankintegrasjoner, Altinn-integrasjon, AI-bilagshåndtering, rapporteringer og alt annet man trenger er på plass i markedets kanskje beste og mest effektive løsning. I tillegg kan man enkelt få tilgang og se rapporter over hele regnskapet og andre elementer, om man sitter i ledelsen og vil ha øyeblikksoversikt.   

En bedrift har også andre behov, for eksempel støtte for nettbutikk, lager og logistikk, produksjon, CRM og andre områder. Nueva har utviklet og kan nå tilby offisiell sømløs integrasjon mellom PowerOffice og Odoo, et av verdens beste ERP-systemer, som passer for både små og enkle, samt store og komplekse virksomheter. 

Din bedrift kan gradvis ta i bruk kun de Odoo-modulene dere trenger og slik unngå høye kostnader med store og tunge løsninger. Med integrasjonen slipper dere rot ved å ha flere systemer hvor man må legge inn og vedlikeholde data flere steder

Slik kan man få det be ste fra to verdener og dekke alle behov - hos Nueva.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.